kaikukortti kuvituskuva

Textens storlek

Språk

Var kan Kaikukortti användas?

Med kortet Kaikukortti kan man skaffa avgiftsfria inträdesbiljetter till alla de kulturtjänster som hör till det riksomfattande Kaikukortti-nätverket. Du kan se vilka aktörer som delar ut Kaikukortti och vilket kulturutbud som erbjuds med kortet på de olika Kaikukortti-områdenas webbplatser. Du hittar länkar till de olika områdenas webbplatser under Områden.

Varför finns här ingen exakt information om vilket utbud som erbjuds med Kaikukortti?

Denna webbplats upprätthålls av stöd- och utvecklingstjänsten för Kaikukortti. På webbplatsen finns allmän och riksomfattande information om Kaikukortti. Vänligen notera att det på denna sida inte finns någon information om det utbud som omfattas av Kaikukortti. På de olika områdenas egna Kaikukortti-sidor berättas mer om vilka aktörer inom kulturbranschen som är med i den lokala eller regionala Kaikukortti-verksamheten. Du hittar webbplatserna på sidan Områden. Om du vill veta mer om en enskild kulturaktörs Kaikukortti-utbud och eventuella begränsningar av det, hittar du mer information på aktörens egen webbplats. Du kan också ringa aktören direkt.

Vissa områden sammanställer tips kring det lokala eller regionala Kaikukortti-utbudet och vissa har en egen Facebook-sida där annonser publiceras. Du kan fråga mer av Kaikukortti-kontaktpersonen i ditt område. Kontaktuppgifter hittar du på områdets egen Kaikukortti-webbplats, se Områden.

© 2023 Kaikukortti på svenska
webDesign: Mekanismi »