kaikukortti kuvituskuva

Textens storlek

Språk

Områden

Tiotals kommuner och områden är med i Kaikukortti-verksamheten. Varje område har sin egen Kaikukortti-webbplats, där det finns utförligare information om var kortet kan fås och var det kan användas i området i fråga. Exakt information om vilka alla föreställningar och evenemang man kan delta i med Kaikukortti finns på varje kulturaktörs egen webbplats.

Målet är att stegvis sprida Kaikukortti till alla områden som visar intresse för verksamheten. Vad krävs för att ta i bruk Kaikukortti i ett nytt område? Läs mer på sidan Ta i bruk Kaikukortti i området.

Kaikukortti används tills vidare eller på prov i följande områden:

Ett Kaikukortti-prov innebär att Kaikukortti används för första gången i området. Efter försöket beslutar området om det tar kortet i bruk tills vidare.

Är du intresserad av Kaikukortti-verksamheten?

Är du intresserad av att starta upp en Kaikukortti-verksamhet i ditt område? Läs mer om hur du startar ett Kaikukortti-försök (på finska). Kom ihåg att också kontakta stöd- och utvecklingstjänsten för Kaikukortti i ett så tidigt skede som möjligt.

Kaikukortti-pop up

Ett Kaikukortti-pop up-objekt är en aktör som inte hör till ett Kaikukortti-nätverk men som i form av en specialförmån erbjuder Kaikukortti-innehavare inträdesbiljetter i samarbete med stöd- och utvecklingstjänsten för Kaikukortti. Kaikukortti fungerar på samma sätt hos pop-up-aktörer som hos andra Kaikukortti-aktörer.

Finlands nationalgalleri

År 2022 har Kaikukortti en pop up-aktör, nämligen Finlands nationalgalleri i Helsingfors. Nationalgalleriet har varit en Kaikukortti-pop up-aktör sedan 2017. Nationalgalleriet erbjuder kortinnehavare avgiftsfritt inträde till alla sina museer, det vill säga Konstmuseet Ateneum, Museet för nutidskonst Kiasma och Konstmuseet Sinebrychoff.

© 2022 Kaikukortti på svenska
webDesign: Mekanismi »