kaikukortti kuvituskuva

Textens storlek

Språk

Pop up-aktörer

Pop up-aktörer är Kaikukortti-aktörer som är verksamma på andra platser än inom de områden där Kaikukortti redan används eller provas. Även dessa aktörer erbjuder innehavare av Kaikukortti avgiftsfria inträdesbiljetter. Dessutom kan det erbjudas Kaikukortti pop up-specialförmåner i de olika Kaikukortti-områdena.

Alla Kaikukortti pop up-aktörer koordineras på nationell nivå tillsammans med stöd- och utvecklingstjänsten för Kaikukortti. Om din organisation är intresserad av att gå med i verksamheten som Kaikukortti pop-up-aktör, kontakta oss! Inom pop up-verksamheten ingås separata kontrakt mellan tjänsten Kultur för alla och pop up-aktören.

Om du skulle vilja erbjuda innehavare av Kaikukortti andra pop up-specialförmåner, kontakta antingen stöd- och utvecklingstjänsten för Kaikukortti eller Kaikukortti-ansvarspersonen i ditt område.

Om ditt område är med i Kaikukortti-verksamheten uppmanar vi dig att gå med i Kaikukortti-nätverket. På sidan Områden finns en förteckning över alla orter och områden som är med i verksamheten.

Kaikukortti pop up-aktörer 2023

År 2023 Kaikukortets pop up-objekter finns i Helsingfors och i Vanda.

Kortinnehavare har avgiftsfritt inträde till konstmuseet Amos Rex, Finlands fotografiska museum och till Nationalgalleriets museer: Konstmuseet Ateneum, Museet för nutidskonst Kiasma och Konstmuseet Sinebrychoff i Helsingfors. Vetenskapscenter Heureka är pop up-objekt i Vanda.

© 2024 Kaikukortti på svenska
webDesign: Mekanismi »