kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Minne Kaikukortti käy?

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kaikkiin niihin kulttuuripalveluihin, jotka kuuluvat valtakunnalliseen Kaikukortti-verkostoon. Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja myös joihinkin liikuntapalveluihin ja urheilutapahtumiin. Voit tutustua Kaikukorttia jakaviin tahoihin ja Kaikukortin kulttuuri- ja liikuntatarjontaan eri Kaikukortti-alueiden verkkosivuilla. Linkit eri Kaikukortti-alueiden verkkosivuille löytyvät osiosta Alueet.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu Suomen Kaikukortti-kohteet. Voit rajata näkymää kunnittain.

Miksi täällä ei sanota tarkemmin, mitä tarjontaa Kaikukortin piirissä on?

Näitä verkkosivuja ylläpitää Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelu. Verkkosivuilla on yleistä tietoa Kaikukortista valtakunnallisesti. Huomioithan, että tällä verkkosivulla ei listata kaikkea sitä tarjontaa, mikä Kaikukortin piirissä on. Eri alueiden omilla Kaikukortti-verkkosivuilla kerrotaan, mitkä kulttuuritoimijat ovat alueen Kaikukortti-toiminnassa mukana. Pääset verkkosivuille Alueet-sivun kautta. Jos haluat tutustua yksittäisen kulttuurikohteen Kaikukortti-tarjontaan ja siihen mahdollisesti liittyviin rajauksiin, ne löytyvät kohteen omilta verkkosivuilta. Voit myös soittaa suoraan kohteeseen.

Jotkut alueet kokoavat tärppejä alueensa Kaikukortin piirissä olevasta tarjonnasta, ja joillakin on oma Facebook-sivu niistä ilmoittelua varten. Voit tiedustella tärppejä oman alueesi Kaikukortti-yhteyshenkilöltä, jonka tiedot löytyvät alueen omilta Kaikukortti-verkkosivuilta. Katso osio Alueet.

 

© 2023 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »