kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Etsitkö seuraa osallistumiseen?

Yhteisön Kaikukortti

Jos osallistuminen yhdessä pienryhmän tai kahdestaan työntekijän kanssa kiinnostaa, kannattaa kysyä, lähtisikö Kaikukorttia jakavan yhteisön työntekijä kanssasi johonkin kulttuuritilaisuuteen!

Kaikukorttia jakavilla toimijoilla on käytössään yhteisön Kaikukortteja. Työntekijä, vapaaehtoinen tai muu yhteisön edustaja voi hankkia yhteisön Kaikukortilla maksuttoman pääsylipun itselleen ja alle 16-vuotiaille asiakkailleen silloin, kun hän järjestää pienryhmäkäynnin yhdelle tai useammalle asiakkaalle. Yli 16-vuotiailla asiakkailla on oltava omat Kaikukortit mukana pienryhmäkäynneillä. Pienryhmä on esimerkiksi 2–5 henkilöä. Yhteisön Kaikukortilla ei voi osallistua opistojen kursseille.

Seuraksi kulttuurikaveri

Joillakin Kaikukortti-alueilla on vapaaehtoisia kulttuuriluotseja tai kulttuurikavereita, joita voit pyytää mukaasi kulttuuritapahtumiin. Kulttuuriluotseja on yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla Suomessa.

Huom. Kulttuuriluotsi- tai kulttuurikaveritoiminta on Kaikukortti-toiminnan ulkopuolista toimintaa. Katso oman paikkakuntasi verkkosivuilta, löytyykö sieltä kulttuuriluotsi- tai kulttuurikaveritoimintaa.

Kulttuuriluotsi- ja kulttuurikaveripaikkakunnat (siirryt Wiki-Pedian sivulle).

Aiemmin Kullttuuriluotseilla oli valtakunnallisnen verkkosivu, mutta tätä ei ole enää olemassa.

© 2023 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »