kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Kaikukortin saamaa palautetta

Tällä sivulla on tarinoita Kaikukortista ja lainauksia Kaikukortin saamasta palautteesta. Palautetta ja kommentteja on saatu esimerkiksi Kaikukortin haltijoille, jakajille ja kulttuurikohteille suunnatuista kyselyistä sekä Kaikukortti-tapahtumista.

  • ”Kulttuurin merkitys henkiselle hyvinvoinnille ja mielialalle on oikeasti suuri.” (Kaikukortin haltija Espoossa 2015)
  • ”Kiitos paljon Kaikukortista! On ihanaa, kun on voinut käydä kulttuuritapahtumissa ja on voinut viedä lapsetkin, kun ei minulla muuten ole mitenkään varaa ostaa koko porukalle lippuja.” (Espoolainen Kaikukortin haltija 2015)
  • ”Auttanut erityisesti vähävaraisten asiakkaiden elämän sisällön tukemisessa ja toiminut ennalta ehkäisevänä toimintana päihdetyössä.” (Kainuun Kaikukortti-verkoston sotetoimija 2017)
  • ”Organisaationi kannalta koen Kaikukortin mahdollisuutena saavuttaa uutta yleisöä ja luoda positiivista ja tavoitettavaa imagoa.” (Kainuun Kaikukortti-verkoston kulttuuritoimija 2016)

Kulttuuripassin jatkohankkeen loppuseminaarissa 29.5.2018 esiteltiin laajemmin Kaikukortin saamaa palautetta Espoosta ja Kainuusta. Voit lukea tämän koosteen seuraavasta Power Point -tiedostosta: Tarinoita_ja_sitaatteja.pptx
Tarinoita ja sitaatteja. pdf

© 2020 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »