kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Kaikukortin tilastot

Kaikukortti-alueiden kortinjakajat sekä kulttuuri- ja liikuntakohteet keräävät tietoja Kaikukortin luovuttamisesta ja käytöstä. Kortin käyttäjistä kerätään demografisia tietoja, kuten elämäntilanne, ikä ja sukupuoli, mutta ei kuitenkaan tarkempia yksilöiviä tietoja. Kulttuurikohteissa otetaan ylös kortin yksilöity tunnus (kirjain- ja/tai numerosarja) sekä onko Kaikukortin haltijan mukana hankittu lippua lapselle/lapsille. Näin saadaan tietoa siitä, miten ja missä korttia on käytetty. Tilastoissa saadaan tietoa myös kortin käyttäjistä, esimerkiksi siitä, millainen elämäntilanne korttia käyttäneillä ihmisillä on. Tietoja ei voi kuitenkaan jäljittää yksilöön. Käyttäjien anonyymiys on Kaikukortti-toiminnan olennainen periaate.

Valtakunnalliset Kaikukortti-tilastot

Vuosi 2021 ja 2022

Reaaliajassa päivittyvä valtakunnallinen Kaikukortti tilasto

Vuosi 2019

Vuoden 2019 tilastojen mukaan Kaikukortteja jaettiin Suomessa 5086 kappaletta, joista 1360 korttia otettiin käyttöön. Todellisuudessa kortteja jaettiin huomattavasti enemmän, koska tilastosta puuttuvat Kaikukorttia kokeilevien alueiden lukemat. Kulttuuritapahtumiin ja kansalaisopistojen kursseille osallistuttiin yhteensä 10140 kertaa, joista 1836 kerralla osallistuja oli Kaikukortin haltijan mukana ollut lapsi. Huom. tilastoissa yksi Kaikukortin käyttökerta tarkoittaa yhtä pääsylippua, yhtä kurssipaikkaa tai jopa kansalaisopiston kausikorttia.

Kaikukortin tilastoja vuodelta 2019 [DOCX]
Kaikukortin tilastoja vuodelta 2019 [PDF]

Vuosi 2018

Vuoden 2018 tilastot kertovat, että Kaikukortteja jaettiin Suomessa 4528 kappaletta. Jaetuista korteista yhteensä 1261 korttia käytettiin. Kulttuuritapahtumiin ja kansalaisopistojen kursseille osallistuttiin Kaikukorteilla yhteensä 5871 kertaa. Lukuun 5871 sisältyy 765 lapselle hankittua lippua (Kaikukortin haltija voi osallistua tilaisuuksiin yhdessä omien lasten tai lastenlasten kanssa). Huom. tilastoissa yksi Kaikukortin käyttökerta tarkoittaa yhtä pääsylippua, yhtä kurssipaikkaa tai jopa kansalaisopiston kausikorttia.

Kaikukortti-tilasto 2018 [DOCX]
Kaikukortti-tilasto 2018 [PDF]

 

© 2022 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »