kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Hankkeet

Kaikukortilla on käynnissä kaksi hanketta.

Kaikukortti vaikuttaa – tietoa kulttuurihyvinvoinnista hyötykäyttöön (1/2022-10/2024)

Lue lisää Kulttuuria kaikille -palvelun sivulta Kaikukortti vaikuttaa – tietoa kulttuurihyvinvoinnista hyötykäyttöön.

Kaikukanta 2.0 – tilastointi- ja palautejärjestelmä osallisuuden ja kulttuurihyvinvoinnin edistämiseksi (1/2022-12/2023)

Lue lisää Kulttuuria kaikille -palvelun sivulta Kaikukanta 2.0 – tilastointi- ja palautejärjestelmä osallisuuden ja kulttuurihyvinvoinnin edistämiseksi.

Kaikukorttitoiminnan ja Kaikukannan kehittämishankkeiden esittelyvideo

Kaikukortin kehittämisen työpajojen tuloksia

Kutsuimme syksyn 2022 aikana Kaikukortin kohderyhmää, kulttuurialan toimijoita sekä sosiaali-, terveys- ja hyte-alan toimijoita sekä hyvinvointialueen edustajia Kaikukortin kehittämisen työpajoihin sekä etänä että Tampereelle ja Ouluun.

Työpajoissa keskusteltiin hieman eri painotuksin Kaikukortin kehittämisestä erityisesti hyvinvoinnin edistämisen näkökulmasta. Käsiteltyjä teemoja olivat muun muassa miten sote-, hyte- ja kulttuurialan toimijat voisivat hyödyntää Kaikukortista saatavia tietoja ja tilastoja omassa työssä ja päätöksenteossa, mistä asioista olisi hyvä viestiä kortinjakajien ja kulttuuri-/liikuntatoimijoiden välillä ja millä tavoilla, miten Kaikukortin haltija ja Kaikukortti-kohteet voisivat viestiä toisilleen, miten Kaikukortin vaikutuksia kannattaisi mitata ja miten Kaikukortin haltija voisi seurata omaa Kaikukortin käyttöään. Työpajojen tuloksia on esitelty oheisessa koosteessa:

Kooste työpajoista [PDF]

Kooste työpajoista [DOCX]

 

Seuraa viestintäämme Kaikukortin verkkosivun uutisissa ja Kaikukortin Facebook-sivulla.

© 2024 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »