kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Pop-up -kohteet

Sisällys

  1. Mikä Kaikukortti pop-up?
  2. Kaikukortin pop-up-kohteet
  3. Miten mukaan Kaikukortin pop up -kohteeksi?

Mikä Kaikukortin pop-up?

Pop-up-kohteet ovat Kaikukortti-kohteita, jotka sijaitsevat muilla alueilla kuin Kaikukorttia jo käyttävillä tai kokeilevilla alueilla ja tarjoavat maksuttomia pääsylippuja Kaikukortin haltijoille. Lisäksi Kaikukortti pop-up-erikoisetuja voi olla tarjolla eri Kaikukortti-alueilla.

Kaikukortin pop-up-kohteet

Vuonna 2024 Kaikukortin pop-up-kohteet sijaitsevat Helsingissä ja Vantaalla.

Kaikukortilla on maksuton sisäänpääsy Helsingissä taidemuseo Amos Rexiin sekä Kansallisgallerian museoihin: Ateneumin taidemuseoNykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Uutena pop-up-kohteena on aloittanut Suomen valokuvataiteen museo, jonka molempiin toimipisteisiin pääsee maksutta Helsingissä.

Vantaalla pop-up-kohteena on tiedekeskus Heureka.

Kaikukortti pop up -logo, jossa on iso vaaleanturkoosi pallo, jonka sisällä on Kaikukortin oma punainen logo. Punaisen Kaikukortti-logon päällä on mustalla teksti Pop up.

Miten mukaan Kaikukortin Pop up -kohteeksi?

Kaikukortti-verkostossa on mukana laaja joukko kulttuuri- ja urheilutoimijoita, jotka tarjoavat kortinhaltijoille maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja hyvän tahdon eleenä. Kaikukortin pop up -kohteen tulee sitoutua samaan valtakunnalliseen toimintamalliin muiden Kaikukortti-kohteiden kanssa, mutta toistaiseksi pop up -käyntejä ei vielä kirjata Kaikukantaan. Valtakunnallinen toimintamalli löytyy perehdytysmateriaalia kulttuurikohteille -osiosta.
Kaikki Kaikukortin pop-up-kohteet koordinoidaan valtakunnallisesti Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelun kanssa. Jos organisaatiotasi kiinnostaisi tulla mukaan Kaikukortin pop-up-kohteeksi, otathan yhteyttä meihin! Pop-up-toiminnalle tehdään omat sitoumukset Kulttuuria kaikille -palvelun ja pop-up-kohteen välillä.

Jos haluaisit tarjota muita pop-up-erikoisetuja Kaikukortin haltijoille, otathan yhteyttä joko Kaikukeskukseen – Kaikukortin tuki- ja kehittämispalveluun tai oman alueesi Kaikukortti-vastuuhenkilöihin.

Jos alueellasi on Kaikukortti-toimintaa, kannustamme hakeutumaan osaksi Kaikukortti-verkostoa. Mukana olevat paikkakunnat ja alueet on listattu osiossa Alueet.

© 2024 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »