kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Alueet

Kaikukortissa on mukana kymmeniä kuntia ja alueita. Jokaisella alueella on omat Kaikukortti-verkkosivunsa, joilla kerrotaan tarkemmin, mistä Kaikukortin voi kyseisellä alueella saada ja missä sitä voi käyttää. Tarkan tiedon siitä, mihin kaikkiin esityksiin ja tapahtumiin Kaikukortilla pääsee, näkee kunkin mukana olevan kulttuuritoimijan verkkosivuilta.

Tavoitteena on, että Kaikukortti leviää asteittain kaikille siitä kiinnostuneille alueille. Mitä Kaikukortin käyttöönotto uudella alueella edellyttää? Lue lisää osiosta Kaikukortin käyttöönotto alueella.

Kaikukortti on toistaiseksi käytössä tai kokeilussa seuraavilla alueilla:

  Kaikukortti-kokeilu tarkoittaa, että Kaikukortti on käytössä alueella ensimmäistä kertaa. Kokeilun jälkeen alue päättää, otetaanko kortti siellä käyttöön toistaiseksi.  

  Kiinnostaako Kaikukortti-toiminta?

  Oletko kiinnostunut käynnistämään Kaikukortti-toimintaa omalla alueellasi? Lue lisää Kaikukortti-kokeilun aloittamisesta. Muista myös ottaa yhteyttä Kaikukortin tuki- ja kehittämispalveluun mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

  Kaikukortin pop-up

  Kaikukortin pop-up-kohde on Kaikukortti-verkostojen ulkopuolinen toimija, joka tarjoaa erikoisetuna maksuttomia pääsylippuja Kaikukortin haltijoille yhteistyössä Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelun kanssa. Kaikukortti toimii pop-up-kohteessa samalla tavalla kuin muissakin Kaikukortti-kohteissa.

  Kansallisgalleria

  Vuonna 2022 Kaikukortilla on yksi pop-up-kohde eli Kansallisgalleria Helsingissä. Kansallisgalleria on ollut vuodesta 2017 alkaen Kaikukortti-pop-up-kohde. Kansallisgalleria tarjoaa kaikukorttilaisille maksuttoman sisäänpääsyn kaikkiin museoihinsa eli Ateneumin taidemuseoon, Nykytaiteen museoon Kiasmaan sekä Sinebrychoffin taidemuseoon

  © 2022 Kaikukortti
  webDesign: Mekanismi »