kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Kuopiossa järjestetään työpaja ikäihmisten kulttuurihyvinvoinnista

7.2.2022

Kulttuuria kaikille -palvelu järjestää Ikäihmisille hyvinvointia taiteen avulla -työpajan Kuopiossa 1.4.2022.  

”Kulttuuri on aktivoivaa, lääkkeetöntä hoitoa muistisairaan aivoille, mielelle ja keholle.” – Seppo, kokemusasiantuntija, syyskuu 2021

Tule tukemaan ikäihmisten ja omaishoitajien hyvinvointia taiteen ja Kaikukortin avulla!

Työpajassa on aiheina esimerkiksi:

Tervetuloa Kuopion työpajaan 1.4.2022 klo 8.45–12. Työpajan jälkeen voit jäädä omakustannelounaalle ja verkostoitumaan. Tilaisuus pidetään Kuopion pääkirjaston kokoussalissa osoitteessa Maaherrankatu 12, 1. kerros.

Ilmoittautuminen

Huom. Tilaisuuteen on ilmoittautuminen, sillä tilaisuudessa on maksimimäärä osallistujille. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 17.3. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: bit.ly/Kuopion-tyopaja.

Saavutettavuus

Tilaisuudessa on induktiosilmukka. Tilaisuuden kieli on suomi. Tilaisuus tulkataan tarpeen mukaan kirjoitustulkkauksella, viittomakielen tulkkauksella tai suomi-muu kieli -tulkkauksella.

Pääkirjastolla liikkuminen on esteetöntä. Maaherrankadun puoleinen pääsisäänkäynti on esteetön ja parkkipaikalla on inva-autopaikkoja. Myös Museokadun puoleinen sisäänkäynti on esteetön ja kadulla on kaksi inva-autopaikkaa. Automaattiovet avautuvat painonapilla. Inva-wc:t sijaitsevat ala-aulassa ja musiikkiosastolla. Kirjastolla on myös pyörätuoli ja rollaattori asiakkaiden käyttöön.

Mahdollisesta striimauksesta ja tallenteesta tiedotetaan myöhemmin (ei koske työpajaosuutta).

 

Lisätiedot

Mira Haataja
hankejohtaja, erityisasiantuntija
Kulttuuria kaikille -palvelu

puh. 040 213 6339

 

Työpaja on osa Kulttuurihyvinvointia ikäihmisille -hanketta (8/2021–12/2022), joka on Taiteen edistämiskeskuksen koordinoima yhteishanke, jossa Kulttuuria kaikille -palvelun hankekumppaneina ovat Aili-verkosto ja Teatterikeskus. Kulttuuria kaikille -palvelu keskittyy hankkeessa edistämään Kaikukortti-toiminnan avulla tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevien ikäihmisten yhdenvertaista kulttuuriin osallistumista ja kulttuurihyvinvointia. Kaikukortti on keino edistää taloudellista ja sosiaalista saavutettavuutta.

 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen
© 2024 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »