kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Kaikukortti korona-aikana ja korona-exit

20.8.2021

Korona-aika on hyvin poikkeuksellista ja haastavaa aikaa kulttuuri- ja liikuntatoimijoille. Kaikukortti-toiminta on monin paikoin kokonaan tauolla, koska tapahtumat ovat peruttu ja laitosten ovet ovat kiinni tai tapahtumiin on erilaisia koronarajoituksia. Kulttuuri- ja liikuntatoimijoiden on mahdollista rajata Kaikukortilla hankittavaa tarjontaa korona-aikana.

Korona-ajan rajoitukset 31.12.2021 saakka

Kaikukortin valtakunnallisen toimintamallin mukaan kulttuuritoimijalla on aina mahdollisuus asettaa yläraja Kaikukortin haltijoille per esitys, joka ei saa olla pienempi kuin 5 prosenttia lipuista.

Korona-exit vuonna 2022

Koronatilanteen helpottuessa sulut voivat päättyä asteittain. Kortinhaltijan on hyvä tietää, että sulkujen päätyttyä Kaikukortti-tarjonta voi olla rajoitettua vielä vuonna 2022 niin sanottuna korona-exitissä.

Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelu luo Kaikukortille Korona-exit – suunnitelman vuosille 2021-2022. Yksi tavoite on käydä neuvotteluita erilaisten rahoittajatahojen kanssa siitä, miten kaikukortti-verkostossa mukana olevia taide- ja kulttuurilaitoksia voidaan tukea – myös taloudellisesti. On tärkeä varmistaa että Kaikukortilla voidaan jatkossakin tukea kortinhaltijoiden kulttuuriosallistumista

Päivitetty 20.8.2021

Kategoriat: Uutiset, Yleinen
© 2024 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »