kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Käyttökatko Kaikukannassa perjantaina 29.10.2021 klo 10-12

19.10.2021

Kaikukannassa on käyttökatko perjantaina 29.10.2021 klo 10-12 välisenä aikana.

Kaikukannan hallinta (admin) -liittymään päivitetään uutta toiminnallisuutta, kuten tietyn Kaikukortin hakutoiminto tunnuksen perusteella kortin tietojen (esim voimassaoloajan) muuttamista varten, tilastointiohjelmiston (Dashboard) päivitys ja pieniä ulkoasumuutoksia, kuten ohjetekstejä. Päivitykset tehdään klo 10-12 välisenä aikana, jolloin Kaikukannassa esiintyy käyttökatkoja. On mahdollista, että käyttökatkoja esiintyy vielä iltapäivällä, jos päivityksissä tulee teknisiä ongelmia. Näistä tiedotamme Kaikukortti-verkkosivuilla.

Kirjausten muokkaaminen ja poistaminen

Kaikukorttialuiden vastuuhenkilöille ja Kaikukorttikohteille (kulttuuri- ja liikuntakohteet sekä opistot) on lisätty hallintaliittymään mahdollisuus muuttaa sekä poistaa kokonaan Kaikukortin käytön kirjaus. Muutettava tai poistettava kirjaus valitaan Käyntikirjaukset -näkymästä klikkaamalla halutun kirjauksen ID-sarakkeessa olevaa numeroa. Poistoa käytetään vain siinä tilanteessa, jos kortin käyttö on vahingossa kirjattu kahteen kertaan tai Kaikukortin käyttäjä on perunut osallistumisensa. Kirjauksen poistamisessa on oltava varovainen, koska poistoa ei voi perua, kun se on tehty.

Kaikukorttien tietojen (esim. viimeisen voimassaolopäivän) muuttaminen

Vastuuhenkilöille ja Kaikukortin jakajille vielä tarkennus: jos muutatte jo jaetun Kaikukortin tietoja, esim. viimeistä voimassaolopäivää, muokattava kortti valitaan Kortit-näkymästä klikkaamalla halutun kortin ID-sarakkeessa olevaa numeroa. Nyt kortti on muokkaustilassa. Muuttakaa viimeinen voimassaolopäivä (normaalisti yksi vuosi eteenpäin), mutta älkää muuttako kortin luovutuspäivämäärää. Tämän jälkeen paina Tallenna ja poistu -nappia, joka on sivun alaosassa.

Huom! Kaikukorttia ei voi poistaa poistotoiminnalla, vaan kortti otetaan pois käytöstä muokkaustilassa poistamalla kortin Aktiivinen -täppä.

Kategoriat: Uutiset, Yleinen
© 2024 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »