kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Henkilöstömuutoksia Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelussa 27.4.2020

24.6.2020

Kulttuuria kaikille -palvelun vs. toiminnanjohtaja Aura Linnapuomi jäi äitiyslomalle 27.4. alkaen. Kaikukortti kaikuu -hankkeessa vs. hankejohtajana ollut Mira Haataja siirtyi vs. toiminnanjohtajaksi. Mira jatkaa toiminnanjohtajana Rita Paqvalénin paluuseen asti eli vuoden 2020 loppuun. Mira Haataja käyttää sijaisuuden aikana vain pienen osan työajastaan Kaikukorttiin. Seppo Mallenius aloitti Kaikukortti kaikuu -hankkeen vs. johtajana 27.4.2020. Miikka Eerola jatkaa Kaikukortin verkkosivujen parissa 31.7.2020 asti.

Uutena työntekijänä Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelussa on 1.4. aloittanut Marjo Oja-Kaukola. Tehtävässään hankekoordinaattorina hän tukee Kaikukortti-alueita paikallisen Kaikukortti-toiminnan kokeilemisessa ja ylläpitämisessä. Marjo työskentelee Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelussa vuoden 2020 loppuun saakka. Marjo on koulutukseltaan filosofian maisteri (FM), ja Tampereen yliopistossa hänellä oli pääaineena suomen kieli. Hän on opiskellut myös Suomen kirjallisuutta, yleistä etnologiaa ja etnomusikologiaa. Työuransa aikana Marjo on työskennellyt markkinoinnin ja viestinnän parissa sekä esihenkilönä. Viimeisin työ olikin viestinnän tiiminvetäjänä kuntouttavassa työtoiminnassa. Marjon yhteystiedot: puh. 040 669 6544, sähköposti: .

Outi Salonlahti siirtyy kevään aikana suunnittelijan tehtäviin ja tekee osan työajastaan saavutettavuusasiantuntijana. Outi käyttää noin 50 % työajastaan Kaikukorttiin kesäkuun alkuun asti. Sen jälkeen hän jatkaa kuitenkin omien Kaikukortti-alueidensa yhteyshenkilönä.

Avainsanat: Uutiset
Kategoriat: Uutiset, Yleinen
© 2024 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »