kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Pop-up-kohteet

Pop-up-kohteet ovat Kaikukortti-kohteita, jotka sijaitsevat muilla alueilla kuin Kaikukorttia jo käyttävillä tai kokeilevilla alueilla ja tarjoavat maksuttomia pääsylippuja Kaikukortin haltijoille. Lisäksi Kaikukortti pop-up-erikoisetuja voi olla tarjolla eri Kaikukortti-alueilla.

Kaikki Kaikukortin pop-up-kohteet koordinoidaan valtakunnallisesti Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelun kanssa. Jos organisaatiotasi kiinnostaisi tulla mukaan Kaikukortin pop-up-kohteeksi, otathan yhteyttä meihin! Pop-up-toiminnalle tehdään omat sitoumukset Kulttuuria kaikille -palvelun ja pop-up-kohteen välillä.

Jos haluaisit tarjota muita pop-up-erikoisetuja Kaikukortin haltijoille, otathan yhteyttä joko Kaikukeskukseen – Kaikukortin tuki- ja kehittämispalveluun tai oman alueesi Kaikukortti-vastuuhenkilöihin.

Jos alueellasi on Kaikukortti-toimintaa, kannustamme hakeutumaan osaksi Kaikukortti-verkostoa. Mukana olevat paikkakunnat ja alueet on listattu osiossa Alueet.

Kaikukortti pop-up-kohteet vuonna 2022

Vuonna 2022 Kaikukortin pop-up-kohteita ovat Kansallisgallerian museot Helsingissä.

Kaikukortilla on vuonna 2022 maksuton sisäänpääsy Kansallisgallerian museoihin Helsingissä: Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo.

© 2022 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »