kaikukortti kuvituskuva

Tekstin koko

Kielivalinta

Pop-up-kohteet

Pop-up-kohteet ovat Kaikukortti-kohteita, jotka sijaitsevat muilla alueilla kuin Kaikukorttia jo käyttävillä tai kokeilevilla alueilla ja tarjoavat maksuttomia pääsylippuja Kaikukortin haltijoille. Lisäksi Kaikukortti Pop-up-erikoisetuja voi olla tarjolla eri Kaikukortti-alueilla.

Kaikki Kaikukortin pop-up-kohteet koordinoidaan valtakunnallisesti Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelun kanssa. Jos organisaatiotasi kiinnostaisi tulla mukaan Kaikukortin pop-up-kohteeksi, otathan yhteyttä meihin! Pop up -toiminnalle tehdään omat sitoumukset Kulttuuria kaikille -palvelun ja pop-up-kohteen välillä.

Jos haluaisit tarjota muita pop-up-erikoisetuja Kaikukortin haltijoille, otathan yhteyttä joko Kaikukortin tuki- ja kehittämispalveluun tai oman alueesi Kaikukortti-vastuuhenkilöihin.

Jos alueellasi on Kaikukortti-toimintaa, kannustamme hakeutumaan osaksi Kaikukortti-verkostoa. Mukana olevat paikkakunnat ja alueet on listattu osiossa Alueet.

Kaikukortti pop-up-kohteet vuonna 2020

Vuonna 2020 Kaikukortin pop-up-kohteita ovat Kansallisgallerian museot Helsingissä: Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo.

Kaikukortilla on vuonna 2020 maksuton sisäänpääsy Kansallisgallerian museoihin Helsingissä: Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo.

Ateneumissa Kaikukortilla pääsee myös Ateneum-salin esityksiin ja Ateneum-klubille. Lippuja on rajoitettu määrä. Maksuttomat liput voi hankkia verkkokaupasta https://museoshop.fi/ koodilla Kaikukortti2020. Varaudu näyttämään Kaikukortti ovella. 

© 2020 Kaikukortti
webDesign: Mekanismi »